Exista o selectie larga de paturi suprapuse pentru copii in diferite modele. Exista, de asemenea, modele deosebit de practice si variante foarte speciale.

Un somn sanatos si odihnitor este important pentru cei mici dupa o zi adesea agitata. Cea mai buna conditie prealabila pentru aceasta sunt paturile suprapuse adaptate nevoilor copiilor.

Gama de paturi etajate pentru copii prezinta o mare varietate, atat in ceea ce priveste scopul, cat si in alegerea diferitelor materiale. Un pat supraetajat este recomandat fratilor.

Dupa cum sugereaza si numele, dormitul pe doua etaje economiseste spatiul. Adesea unul dintre copii doarme la etaj si celalalt in patul inferior. De asemenea, cel inferior poate fi utilizat si ca pat de oaspeti, de exemplu pentru bunica.

Cu un pat mansardat, copilul doarme la etajul superior, iar partea inferioara ofera spatiu pentru o masa de joc si jucarii si aceasta varianta economiseste de asemenea, spatiul.

Paturi etajate

Modelele de paturi etajate sunt concepute pentru doi copii si pot avea scara, dulapuri, rafturi, birou, unele tipuri de echipament sportiv.

Cele mai frecvente paturi etajate in stil minimalist sau traditionale, sunt create in principal pentru relaxare si, in unele cazuri, contin spatiu de depozitare pentru lucrurile copiilor (daca exista dulapuri).

Aceste paturi au scari standard si bare de protectie, precum si o saltea, care se vinde de obicei separat. Paturile sunt de obicei lungi: pentru copii – 150 cm, adolescenti – 200 cm. Inaltimea pana la etajul al doilea este de 160 cm.

Acestea sunt cele mai optime dimensiuni. Materialul este diferit si poate fi lemn ieftin – pin, PAL, MDF sau metal.

Un pat de colt deschis este un pat de o persoana, care sta pe rafturi, deasupra unei alte perpendiculare (au o vedere in forma de L, privit de sus). Paturile contin intotdeauna caracteristici suplimentare.

Cel mai mare avantaj al acestor paturi, de exemplu, este un complex sportiv care pot face viata copiilor mai interesanta si mai distractiva in domeniul sportului si jocurilor.

Acest tip de paturi etajate nu este cel mai economic si practic mobilier intr-o camera mica pentru copii si necesita mult spatiu. Astfel de paturi pot avea nu numai doua, ci si mai multe paturi.

In plus, acest model are in unele cazuri un loc pentru birou, nise pentru depozitarea hainelor si posibile mini complexe sportive (franghii, pereti, inele), dar exista si modele fara nicio completare.

Un dulap sau un birou poate fi amplasat sub patul etajat. Aceste paturi sunt cea mai buna alegere pentru familiile numeroase care trebuie sa-si pastreze casa curata si ordonata in toate modurile, precum si sa o faca foarte confortabila.

De asemenea, sunt ideale si pentru familiile cu doi copii mici.

Paturi suprapuse copii

Paturile suprapuse sunt concepute in principal pentru doi copii. Partea superioara a patului este o canapea inalta, iar partea inferioara este o platforma de dormit pliabila.

Par ca doua locuri situate la inaltimi diferite si atunci cand sunt pliate, arata ca un pat obisnuit. In plus, sunt compacte, nu sunt create cu scari si nici nu sunt dotate cu rafturi.

Aceste modele au un numar mic de dispozitive suplimentare. Sunt ideale in camerele pentru copii mici.

Paturi suprapuse ieftine

Cand vine vorba despre paturi suprapuse ieftine, este vorba in principal despre organizarea unei camere pentru copii. Cu toate acestea, un pat suprapus este un loc minunat pentru dormit, chiar si pentru adulti, fara a ocupa mult spatiu in interior.

Principalele avantaje ale acestei piese de mobilier sunt combinatia a doua locuri de dormit cu drepturi depline, cu economii semnificative in cuadratura.

In plus, pot fi combinate cu orice mobilier de dulap fara a strica designul interior. Un pat suprapus este ieftin si este o solutie excelenta pentru amenajarea unei zone de lucru si a unei zone de dormit intr-o casa confortabila.

Magazinele online ofera paturi suprapuse ieftine, realizate intr-un design standard clasic si sunt o structura cu doua etaje din lemn masiv natural.

Producatorii isi pot permite sa ofere cumparatorilor paturi suprapuse ieftine, deoarece fabrica mobilierul in propria lor productie, desi modelele sunt locuri de dormit sigure, cu structuri puternice si durabile.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Paturi suprapuse care economisesc spatiul ieftine si durabile

  1. Am citit si alte articole de pe acest site si sunt intotdeauna multumit de calitatea informatiilor furnizate. Autorii sunt bine documentati si analizeaza in detaliu fiecare produs prezentat.

  2. Sunt impresionat de designul atragator al acestui telefon si de caracteristicile sale avansate. De asemenea, pretul pare rezonabil pentru functiile oferite. Cred ca acesta va fi un succes pe piata.

  3. Articolul este foarte interesant, deoarece aduce in atentie ultimele noutati din lumea telefoanelor mobile. Imi place ca autorul a detaliat specificatiile tehnice ale acestui smartphone, ceea ce ma ajuta sa iau o decizie informata inainte de achizitionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *