Beneficiile uleiului de ricin sunt cunoscute de mult timp, acest produs bio de exceptie fiind utilizat de numeroase persoane, datorita proprietatilor sale miraculoase.

Se obtine din semintele de ricin si este un remediu naturist excelent pentru problemele pielii si ale parului. Uleiul de ricin are proprietati terapeutice verificate in timp, tratand o gama larga de afectiuni.

Este recomandat pentru caderea parului si pentru parul fragil, despicat sau rarit. Masarea parului cu ulei de ricin asigura regenerarea podoabei capilare. Parul devine mai des, rezistent, matasos, stralucitor, usor de coafat.

Este suficient sa masati parul cu ulei de ricin si sa il inveliti intr-un prosop, pentru a lasa uleiul sa actioneze, dupa care va puteti spala. Rezultatele se vor vedea rapid si sunt durabile. De asemenea, unghiile fragile, care se rup usor, pot fi tratate cu ulei de ricin.

Dupa aplicarea acestui ulei, unghiile devin rezistente si nu se mai rup, suportand usor tratamentele cosmetice. Ca si uleiul de cocos, uleiul de ricin are intrebuintare in multe probleme ale pielii si parului.

Este antiinflamator, intinereste pielea si trateaza cu succes arsurile solare. Uleiul de ricin pentru cearcane este un remediu cosmetic miraculos. Aplicati ulei de ricin in zona din jurul ochilor, seara, inainte de culcare, lasand sa actioneze peste noapte.

Dimineata, veti observa imediat diferenta. Cearcanele dispar, fata este luminoasa si frumoasa, cu un aspect placut. Prospectul uleiului de ricin scoate in evidenta calitatile acestui produs bio de exceptie, un remediu pentru multe afectiuni.

Uleiul de ricin contine si multe substante nutritive, motiv pentru care este un bun intaritor al organismului si fortifica sistemul imunitar. De asemenea, este util in constipatie, asigurand purificarea organismului, facilitand eliminarea deseurilor din colon si fiind un sprijin in curele de slabire.

Uleiul de ricin are un pret accesibil, ceea ce il face un remediu la indemana tuturor. Este recomandat sa il achizitionati de la firmele care se ocupa de comercializarea produselor bio, in masura sa va garanteze calitatea produsului.