Un mPOS (mobile point-of-sale) este un dispozitiv mobil care indeplineste functiile unei case de marcat sau ale unui terminal electronic de punct de vanzare (POS) fara fir.

Pentru intreprinzatorii din comert cu amanuntul, cu ridicata, transport sau prestari servicii, cu cifra de afaceri anuala de peste 10.000 de euro, platile digitale au devenit obligatorii de la 1 ianuarie 2023!

Ce este un mPOS si cine il poate utiliza?

Un dispozitiv de tip mPOS este util pentru intreprinderile care vor efectua tranzactii in deplasare. De exemplu, orice afacere, cum sunt vanzatorii din piete la camioanele cu mancare, care ar interactiona cu clientii de oriunde din afara locatiei geografice a sediului, ar gasi util mPOS-ul.

O intreprindere care alege un mPOS beneficiaza de conexiune la internet si de un cititor de carduri integrate deja in dispozitiv. POS-urile traditionale vor fi interconectare cu un desktop sau o tableta si vor fi legate cu fir.

Aceasta configuratie este mult mai stationara si mai greoaie prin natura sa. Solutia mPOS, prin urmare, permite ca sistemele de tranzactionare mai mici sa fie implementate oriunde trebuie sa se deplaseze tranzactia.

Un mPOS reprezinta solutia moderna si accesibila care vine in sprijinul digitalizarii operatiunilor financiare desfasurate in cadrul a diverse domenii de activitate, cum ar fi: FMCG, curierat, mic retail, florarii, food delivery, mobilitate urbana  si altele.

Avantajele unui mPOS

Implementarile mPOS permit intreprinderilor de servicii si vanzari sa efectueze tranzactii financiare intr-un mod mai versatil, fara a fi legate de o singura locatie. Acest lucru imbunatateste experienta clientilor prin accelerarea serviciilor si a timpilor de asteptare si prin oferirea mai multor optiuni de plata.

In comparatie cu terminalele POS traditionale, sistemele mPOS sunt portabile si versatile, motive pentru care sunt ideale pentru afacerile care sunt in mobile, cum ar fi camioanele cu mancare, serviciile de reparatii si la domiciliu, locatiile sportive, pietele de vechituri si vanzatorii din piete, pentru a efectua tranzactii cu carduri in deplasare.

MonePOS este la un pret mPOS mai avantajos si rentabil pentru afacerea ta. El permite unui proprietar de mica afacere sa efectueze tranzactii digitale.

Tehnologia folosita de mPOS este semnificativ mai putin costisitoare decat un POS traditional, deoarece prevede costuri initiale reduse si plati mai mici de intretinere. Sistemele mPOS pot reduce cozile de plata, mai eficientiza viteza cu care afacerea functioneaza si pot elimina erorile umane produse la incasare.

De asemenea, tehnologia ofera intreprinderilor mici securitate, transparenta si monitorizare a incasarilor, prin intermediul furnizorilor lor de software.

Daca vrei sa realizezi tranzactii sigure, eficiente si rapide, in doar 10 secunde, cu siguranta ai nevoie de MonePOS. Nu uita ca de la 1 ianuarie 2023, un POS nu mai e o optiune, ci poate fi obligatoriu in afacerea ta.

5 thoughts on “Reducere la dispozitivul de plati digitale pentru mici intreprinzatori – cu MonePOS by AROBS

  1. Optiunea de stocare extensibila prin card microSD este un avantaj major pentru cei care au nevoie de spatiu suplimentar pentru fotografii, videoclipuri si alte fisiere. Este bine sa stiu ca acest telefon ofera aceasta optiune, deoarece multi utilizatori considera ca spatiul intern este adesea insuficient.

  2. Interfata software pare intuitiva si usor de navigat. Functiile aditionale oferite de producator sunt interesante si pot imbunatati experienta utilizatorilor. Sunt nerabdator sa aflu mai multe detalii despre acest aspect si cum se diferentiaza fata de alte telefoane din aceeasi gama.

  3. Bateria cu capacitate mare este un punct forte al acestui telefon. Cu o autonomie extinsa, utilizatorii vor putea sa il foloseasca pe parcursul intregii zile fara a se ingrijora de descarcare. Este un aspect important pentru mine si cred ca multi alti potentiali cumparatori vor aprecia acest lucru.

  4. Designul telefonului este elegant si atragator. Imi place cum au reusit sa integreze camera frontala in ecran, dandu-i un aspect modern si futurist. Sunt curios sa vad performantele acestui model si cum se comporta in utilizarea de zi cu zi.

  5. Articolul este foarte interesant si informativ. Sunt impresionat de specificatiile telefonului prezentat si cred ca acesta ar putea fi o alegere excelenta pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv performant. De asemenea, pretul pare destul de competitiv in comparatie cu alte branduri de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *