Fiecare prezentare de moda a colectiilor de imbracaminte, evoca un nou val de interes pentru bijuterii la moda. S-ar parea ca moda se schimba rapid in acest domeniu. Bijuteriile sunt modalitatea perfecta de a-ti exprima propria personalitate. De la sezon la sezon, nu doar stilul actual se schimba, ci si modul de purtare.

Bijuterii in stil clasic si romantic

In tendinte, pentru anul acesta si pentru anul viitor, la moda sunt ceasuri de mana, ace de par, ace de cravata, clame, diademe, lanturi, pandantive, piercinguri, talismane, chokere, butoni, bentite, brose, bratari de picior, inele, coliere, elastic de par, brelocuri, inele de logodna, bratari, cercei, pe care de altfel, le poti gasi si in magazinul online wecool.ro/promotii/

Inelele si brosele au un design complex si bogat, impodobite cu pietre si sunt prezentate de designerii moderni intr-o versiune actualizata. Tendinta pentru bijuterii in 2021 este stilul rococo si baroc, ca si cum ar fi descendent din picturile maestrilor antici.

Desigur, bijuteriile la fel de luxoase ca cele ale regalitatii, sunt inacceptabile in viata de zi cu zi, dar estetica luxului rafinat cu o aroma istorica usoara, este prezenta in toate colectiile clasice. Trasaturile caracteristice a bijuteriilor la moda sunt pietrele in nuante vibrante – smarald, safir si rubiniu. Cea mai izbitoare tendinta este reprezentata de colectiile Oxette, Copenhagen, Tricia Design si Queen Stone.

Este caracteristic faptul ca seturile complete nu sunt inca relevante – o pereche de cercei, un inel, un pandantiv si o diadema nu toate in acelasi stil. Pot fi purtate in siguranta separat, dar in niciun caz impreuna.

Citeste continuarea aici: Inele de logodna si bijuterii la moda in 2022